RSS

Saturday, December 25, 2010

Merry Krismas

Selamat Hari Natal kepada sesiapa yang menyambutnya. Ada cerita best nak kongsi kat korang sempena Hari Natal ni. Memang aku tak sambut pun, tapi merasailah kemeriahannya. Pergi ke mana-mana akan dengar lagu Jingle Bell tu.

Tahun ni aku dapat bersemu muka dengan Santa Claus. Tak percaya? Tengoklah sendiri gambar kat bawah ni.



Inilah buktinya, walaupun bukan gambar aku tapi aku yang ambil gambar ni. Segan pula nak bergambar dengan Santa. Nak tahu dia bagi hadiah apa? Jangan terkejut pula. Serius tak tipu betul dia bagi.



Banyakkan hadiah dia bagi. Pilih je yang mana nak..heheh.. Tengoklah stoking tue besar mana tu sebab hadiah pun banyak. Oklah saja je nak bergurau malam ni. Excited sebenarnya nak tunjukkan gambar ni.Jangan marah ye...:-)




Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.