RSS

Wednesday, December 22, 2010

Maya dan Yusry, memang sepadan


Maya dan Yusry pada majlis pratonton filem, Khurafat di pawagam GSC Mid Valley

Semua dah tahu akan status Maya Karin dan Yusry. Dua-dua pernah mendirikan rumah tangga tapi terputus di tengah jalan. Sekarang ni nampak mereka berdua ni intim semacam je. Ada affair ke? hehe..Kalau ada pun apa salahnya kan. Dua-dua available sekarang ni.

Lagipun Maya sendiri mengaku bahawa 'Yusry mempunyai ciri-ciri lelaki yang sesuai untuk dijadikan calon suami.' Green ligth buat Yusry tu. Kalau Yusry tackle confirm dapatnya.


Mesranya dia..Bergurau senda lagi

Mereka berdua selalu nampak bersama. Takkan kawan je kot, mesti ada sesuatu kan.hehe. Aku pula memandai-mandai. Tak kisahlah kan as long as diorang tak buat benda salah. Anyway aku tengok diorang sepadan sama cantik. Kalau kahwin and dapat baby mesti comel kan.. Takpe kita nantikan sahaja ye.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

SizZLing SuZai said...

salam..hi

hahahha gossipkn mrk pule yer..
same2 single! ^^

- zuriey - said...

SizZLing SuZai : apa salahnya..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.