RSS

Sunday, December 5, 2010

Malaysia Book of Records:Biggest Snow Man

Hujung minggu memang bosan duduk kat rumah. Aku ikut parents aku pergi rumah kahwin then kitorang pergi berjalan-jalan kat Jaya Jusco Melaka. Nasib baik, dapat tengok Snow Man yang terbesar. Kalau tak pergi kat sana, tak berpeluanglah nak tahu ada Snow Man terbesar. Yang best mengenai Snow Man ni, ia diperbuat dari barang recycle dan botol. Apa lagi tak lepaskan peluang bergambar, memang ramai juga yang ambil gambar Snow Man ni.






Comel kan Snow Man ni, memang besar. Patut ni bukan nama Snow Man tapi Bottle Man sebab dibuat dari botol bukan dari salji...hehehe


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

Privacy_Resident said...

snow bottle man. boleh? hehe

gila besar gabakkkkkkkkkkk!

Sufi Tshirt Printing said...

ala..igtkan salji betol..kalo salji betul baru la syok..huhu

Fitrihadi said...

woah saya pun ada bergambar kat orang salji tu.. nanti nak upload bila dekat krismas heehee

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.