RSS

Thursday, December 2, 2010

Lisa Surihani ditegur kerana 'Gila Babi'


Biar betul ni? Aku tak tahu pun Lisa Surihani ada sakit tue. Kalau sekali baca tajuk memang ingat ada sakit ke apa ke kan. Jangan salah faham ye. Ini kisah Lisa Surihani ditegur kerana mengeluarkan perkataan 'Gila Babi' semasa mengacarakan program Mari Menari.

Rasanya aku tengok Mari Menari yang episod lepas tapi tak perasan pula Lisa cakap camtu. Ke sebab aku dah biasa dengan perkataan tu, so aku just ignore je. Anyway kalau kehidupan biasa memang selalu perkataan tue digunakan. May be Lisa dah terbiasa dengan penggunaan perkataan tu.

Aku tengok Lisa memang sempoi je jadi pengacara Mari Menari. Kira sesuailah cara dia kendalikan rancangan realiti tue. Apa pun Lisa memang tiada niat nak mengaibkan pasangan MM Nita dengan perkataan tersebut tetapi ingin menyatakan bahawa pasangan ini hebat menari.

Takpelah Lisa pun dah belajar dari kesilapan. Lepas ni kena lebih berhati-hati ye Lisa. Anyway Lisa i always support u..hehe..Good Luck to you.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

7 comments:

tim said...

a'ah..aku pun tak pasan..

nur said...

a a.. mungkin dia rasa selamba sangat n x perasan..
ALL IN ONE

rossoneri said...

jadi pengacara ni susah,secara langsung lak tuh...mmg kena pandai

Cik Liyana said...

terlampau excited sampai susah nak kawal perkataan..dah terbiasa..

susah nak jadi pengacara nih..tambah2 rancangan secara langsung. Lisa kena banyak belajar lagi.

ENTRY BARU : FILEM KITA DAH JADI MACAM HOLLYWOOD ?

Un Phat Lee said...

lisa surihani tercarut? haih.

mie said...

itu la ssh nya jadi pengacara..
hehehee

- zuriey - said...

tim: tuelah
nur : a'ah dia pun agaknya tak perasan apa yng dia cakap
rossoneri: memang kena hati2
Cik Liyana: takpelah belajar dari pengalaman
Un Phat Lee: hehe..ops
mie: praktis make perfect

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.