RSS

Sunday, December 5, 2010

Jadi penculik bayar hutang Ah Long

Inilah yang di namakan sengaja mencari bala. Sudah berhutang dengan Ah Long cari nahas pula jadi penculik. Itulah siapa suruh pinjam dengan Ah Long, banyak lagi cara nak dapat kan duit. Ah Long tu dah memang cekik darah minta interest yang tinggi. Dah bila takde duit nak bayar Ah Long buat jenayah culik orang pula.

"Drama awal pagi itu bermula tiga hari lalu apabila ketiga-tiga suspek termasuk seorang wanita menculik pelajar perempuan berusia 22 tahun di hadapan rumahnya di Selayang Baru pada pukul 5.45 pagi.

Mangsa yang sedang menunggu rakan kemudian dikurung dalam sebuah rumah tidak jauh dari tempat kejadian di Selayang Baru.

Selepas melarikan mangsa, para penjenayah amatur itu menelefon keluarga pelajar itu untuk meminta wang tebusan berjumlah RM30,000 sambil menetapkan lokasi penyerahan wang di kawasan Bukit Bintang di tengah Kuala Lumpur.

Bagaimanapun, ahli keluarga pelajar itu yang tidak mempedulikan ugutan penculik supaya jangan membuat laporan polis telah bertindak membuat aduan kepada pihak berkuasa."


Tak pasal-pasal duduk meringkuk kat penjara. Lain kali fikir dahulu sebelum buat apa-apa.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

Faiz said...

inilah manusia..bila dah tak dapat kawal minda sendri..

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

eiela said...

tuh la, suka sangat berhutang, sampai sanggup buat perkara bukan-bukan. last-last merana.

Latest Entri :
Sedihnya, Mereka Sindrom Down
Blogwalking Diganti Dengan Bloglarian

akubiomed said...

Ingatkan ada salji sekali. Nampak snowman tu chubby sikit

akubiomed said...

Kalau dah terdesak sanggup melakukan walaupun tidak mahu

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.