RSS

Saturday, December 18, 2010

Isobel Bukan Anak Kandung Daphne Iking dan Bekas Suami


Apa pula cerita kali ini. Patutlah mereka bercerai, ini semua gara-gara orang ketiga. Lebih menyedeihkan bila anak yang disangka dari daging sendiri rupa-rupanya hasil benih orang lain. Inilah dia kes rumah tangga Daphne Iking dan bekas suami. Pada yang lain yang telah berumah tangga ambil ni sebagai pengajaran.

Bekas suami kepada pengacara, Daphe Iking memberitahu, bahawa beliau terkejut semasa mengetahui bahawa anak perempuan mereka, Isobel Daniella bukanlah anak kandungnya.

Ryan Chong Yiing Yih, 32, menambah, beliau telah membawa Isobel, 2, menjalani ujian asid deoksiribonukleik (DNA) dan darah di sebuah klinik di Petaling Jaya, dekat sini selepas mengesyaki perkara tersebut.

"Sampel spesimen tersebut kemudian dihantar ke Australia untuk diuji dan daripada laporan perubatan tersebut menerangkan bahawa saya bukan bapa kepada Isobel," katanya.

Katanya lagi, darah beliau dan Daphne adalah jenis O tetapi Isobel mempunyai darah kumpulan A.


Nak tahu berita selanjutnya layari mStar. Mesti sedih kan bila orang yang kita sayang tikam kita dari belakang, ada skandal dengan orang lain. Ish3Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.