RSS

Friday, December 3, 2010

Follower from Brazil



Korang kenal tak gambar siapa kat atas ni. Artis ke ni eh. Aku memang tak kenal pun. Inilah dia follower aku dari Portugis. Semalam aku melawat blog follower aku, baru aku perasan kehadiran follower ni. Nama dia Walkyria RennĂ³ Suleiman, berkecimpung dalam industri kimia.

Masa aku terjah blog follower ni, boleh tahan juga dia ni. Follower dia ada 1431 orang, lagi ramai dari follower aku. Otai blogger kat sana agaknya. Memang tak faham bila masuk blog dia kenalah translate dalam English.

Tak sangka ada juga orang luar Malaysia nak follow blog aku. Mesti dia pun kena translate blog aku dalam English. Tak tahulah kalau Walkyria ni pandai bahasa Melayu. Anyway thanks to all my followers and all visitor who always support me. LOVE YOU ALL..Muah!


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.