RSS

Thursday, December 2, 2010

Birthday Surprise for Nuffnangers



Kalau bercakap mengenai Nuffnang, rasanya ramai blogger yang dah tahu dan kenal dengan Nuffnang. Nuffnang memang tidak asing lagi di kalangan blogger Malaysia, luar negara pun ada juga tau. Mana-mana blogger yang tak daftar lagi dengan Nuffnang baik daftar segera. Banyak manfaatnya, macam-macam ada.

Bagi aku selain mendapat side income, yang best pasal Nuffnang ni kita dapat hadiri event yang best. Kalau bertuah boleh jumpa artis. Kita juga boleh tambah kenalan dari dunia maya ke alam realiti. Yang terbaru, Nuffnanger berpeluang mendapat tiket free dari TGV sempena birthday.



Siapa taknak kan. Kalau kaki wayang macam aku ni, memang pantanglah dengar FREE, confirm aku nak. 250 orang Nuffnanger berstatus Glitterati akan dipilih secara rawak setiap bulan untuk menerima 4 pass secara percuma menonton wayang di mana-mana TGV seluruh Malaysia. Memang best leh bawa ahli keluarga sama.

Birthday aku tahun ni dah lepas, kena tunggu tahun depan lah. Harap-harap aku salah seorang yang bertuah dipilih lah nanti. Dan harap-harap masa birthday aku keluarlah movie yang best..he2 tak salahkan berangan.

Apa lagi yang belum berdaftar dengan Nuffnang, serbu cepat sebelum terlepas birthday korang. Thank you Nuffnang, hope lepas ni ada lagi yang best untuk Nuffnanger.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

9 comments:

Just said...

I baru dpt emel dr nuffnang... bleh collect TGV pass.. jgn jeles.. :D

Sylarius said...

Wah bestnyer!

Tapi aku duduk kat Johor =(

tim said...

dekat sabah jarang ada event nuffnang..

NICK IRFAN said...

biar btol! lama dh x check e-mail...

kak ina kl (1) said...

akak pun baru dapat..bestnya

apih el nino said...

Birthday aku bulan depan. Harap-harap dapat lah. Fuuuuhhhhhhhhhh!!!! Jampi dulu sekali :P

yanmie said...

Salam,

dpt jugak email ptg td..ehehe dpt 4 pass TGV :)


www.yanmieonline.com

- zuriey - said...

Just: yeker..jelesnya..nak satu
Sylarius: tuelah kena tukar alamat la camni
tim: nantikan ada gathering kat sana,joinlah
NICK IRFAN: yolah bukan main2 tau.cek cpat
kak ina kl (1): yeker..alah jelesnya
apih el nino: jampi jgn tak jampi
yanmie: bestnya kak..nak juga

nev said...

@tim: yeah..sian org sabah. maklumlah xbyk cinema. tu yg nuffnang mls wat

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.