RSS

Thursday, December 16, 2010

Bayar saman di POS Malaysia

Anda ada saman?
Sudah periksa ke belum?
Sudah bayar ke belum?
Tak boleh masuk laman web myeg?
Pos adalah jalan penyelesaiannya.



Semua dah maklum sekarang ada diskaun sebanyak 50% kepada mereka yang dapat saman dan belum dilunaskan. Tunggu apa lagi pergilah bayar. Tapi ramai yang mengadu susah nak buka myeg, beratur panjang nak bayar saman kat PDRM. Jangan pening-pening pergi sahaja ke pejabat POS berhampiran.


-KLIK gambar untuk lebih jelas-

Cuma perlu bawa Kad Pengenalan untuk menyemak dan membayar saman tersebut. Tiada servis cas yang dikenakan,mudah dan pantas. Sebelum diskaun 50% tue tamat, baik korang bayar cepat saman tu. Nanti tak pasal-pasal kena blacklist.

P/S: Nasib baik tak kena lagi saman ni.. Pemandu hemah aku ni.hehe..Hemah ke?


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

7 comments:

kak ina kl said...

nanti nak check gak ada saman ker idak..risau gak ni..rasanya tak ada kot.

darkbatman said...

bru tau bleh byr kt pos.. biler tarikh akhir saman ne?

Lady SharpShouter said...

pejabat pos pun ada?bagussss.tq for sharing!

mie said...

iye ke!!
rasa dah habis saman dibayar..
heheeee

- zuriey - said...

kak ina kl: cek kak..kalau xde baguslah
darkbatman: tarikh akhir tak sure lah aie
Lady SharpShouter: ada..g la nanti ye
mie: baguslah camtu..

alinac lover said...

yong ada saman jpj..haha

- zuriey - said...

alinac lover : bayar nanti tau

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.