RSS

Monday, December 20, 2010

Anak Joey bertunang umur 15 tahun


Umurnya baru 15 tahun tapi sudah mengikat tali pertunangan dengan seorang jejaka berumur 18 tahun. Anak kepada seorang penyanyi, Joey, Syazwani Hanaziah, telah selamat mengikat tali pertunangan dengan Muhammad Amirul Abd Rahim semalam.

Joey tidak hadir ke majlis pertunangan itu kerana sibuk menjalani penggambaran.Mengikut perancangan, perkahwinan akan dilangsungkan dalam tempoh dua tahun lagi.(kahwin serentaklah dengan ayah kan senang, jimat kos..hehe)

Anak hasil perkahwinan pertama Joey itu merestui hubungan Joey dengan dramatis, Norwati Sadali atau Watie.

P/S: Muda dah tunang.Harapnya kekal lah sampai majlis nanti. Maklumlah orng bertunang ni darah cepat mendidih. Aku yang umur 20an ni pun belum tunang lagi..sob2


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

7 comments:

♥ cik mija ♥ said...

esh2...cptnya nak btunang,nak kawen....

Sufi Tshirt Printing said...

15 tahun? apesal muda sgt nk bertunang? adehh

akubiomed said...

15 tahun baru form 3 sekolah pun tak habis lagi

- zuriey - said...

♥ cik mija ♥: 2la..
Sufi Tshirt Printing: entahler..dah gatal sgt kot..hehe
akubiomed: 2la budak hingusan lagi

fyna said...

wow!!~mudenye...

Anonymous said...

Apa salahnya tunang muda ?,atleast ada ikatan.tuhan x larang pun kalau kita bertunang muda2,abis tu zaman dulu lagi lah 12 tahun dah boleh kahwen, janji jangan buat apa2 kesalahan sudah.Sekola,sekola pnye crita la.Bagus budak ni,tabik ! nasib je aku single -.-

- zuriey - said...

fyna: mudakan
Anonymous: ye cik Anonymous memang betul tak salah pun nak tunang muda. ada ke saya kata salah. ada lagi chance nak ngorat dia lum kawen pun.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.