RSS

Monday, December 20, 2010

100 Most Beautiful Faces 2010

Sungguh mendebarkan. Adakah aku termasuk dalam senarai 100 Most Beautiful Faces 2010? Wuahahaha. Mari kita lihat siapa yang kena. Mana tahu awek, isteri atau adik korang tersenarai ke. Bangga tue. Kebanyakkan yang tersenarai ni memang aku tak kenal, kalau korang nak tahu lebih lanjut Google la eh takpun tengok kat SINI

Tak larat nak senarai sampai 100, aku senaraikan 20 sahaja.

1. Camilla Belle


2. Emma Watson


3. Tamsin Egerton


4. Leighton Meester


5. Alison Brie


6. Freida Pinto


7. Alice Eve


8. Emily DiDonato


9. Amanda Seyfried


10. Christina Hendricks


11. Kate Beckinsale


12. Marion Cotillard


13. Keira Knightley


14. Natalie Portman


15. Rose Byrne


16. Rihanna


17. January Jones


18. Song Hye Kyo (kakak aku tersenarai tue)


19. Emily Blunt


20. Rachel Weisz


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

101. Zuriey

Tak sangka aku rupanya dapat no 101. Takpe next year rasanya ada chance tersenarai top 100..he3..berangan jo.Ingat ko tue cam Hanis Zalikha ker???


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

kyo_9 said...

Hanis Zalikha pon x tersenarai.. kui3

Ira said...

Ok la tu, tersenarai gak dlm carta. Hehehe..

darkbatman said...

haha.. dasat

akubiomed said...

Tak apa masuk diri sendiri dalam senarai. :-)

Susah nak cari wajah gadis Melayu tulen zaman sekarang kalau yang ada bleach muka bagi putih dan kening cukur

- zuriey - said...

kyo_9:itula..dia pun xtersenarai..so stop dreaming
Ira: sendiri tambah leh ler
darkbatman: tau xpe..hahaha
akubiomed: nak wat caner..angkat bakul sendiri leh la

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.