RSS

Tuesday, November 2, 2010

Uncomfortable Condition..


Hari ni kesihatan aku tak berapa baik. Sejuk menyelubungi diri. Hingus ni rasa nak meleleh je.. Tak tahu apa sebabnya, semalam malam tiba-tiba je rasa camni. Sebelum tu sihat je. Dugaan kecil dari Allah, sabar dalam menghadapinya.

Aku akan cuba juga update blog ni walaupun keadaan tak berapa mengizinkan. Sebabnya ada yang tertunggu-tunggu dan request entry dari aku. Tak sangka ada yang menunggu. Ni yang buat aku sayang dengan pembaca aku semua. Thank you and wish me cepat sembuh.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

Bro Framestone said...

bro kemarin jadi cam nie he..23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

darkbatman said...

demam kot? rehat la yer byk2..skg ne mmg demam bermusim.panas pun same..

Jey Yusuff said...

biaselah dh musim ujan ni. huhu

Syafrizal said...

kalau demam sejuk letak air dulu ke dalam gelas baru madu kemudian kacau dan minum

- zuriey - said...

Bro Framestone: yeker..musim agaknya
darkbatman: 2la aie..alhamdulillah dah ok sikit
Jey Yusuff: tue la psal
Syafrizal : mana nak cari madu. thanks 4 the tips

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.