RSS

Thursday, November 25, 2010

Siti Nurhaliza tarik diri dari Anugerah Bintang Popular 13


Hasrat Siti untuk tidak menyertai ABP rasanya telah dinyatakan dalam ABP yang lepas. Maka dengan itu keputusan muktamad telah pun di buat. Siti telah menarik diri dari di calonkan di ABP pada tahun hadapan.

"Setakat ini saya sudah berjumpa pihak pengurusan ABP untuk menjelaskan tentang penarikan diri ini dan mereka menerimanya dengan baik. Saya juga telah memberitahu peminat-peminat dan mereka menyokong keputusan saya itu.

Apa yang penting, saya bersyukur kerana sepanjang 12 tahun ABP diadakan mereka (peminat) sentiasa memberi sokongan. Keputusan ini juga tiada kaitan dengan masalah tidak puas hati terhadap pihak pengurusan."


Siti pun dah banyak terima anugerah. Rasanya takde effek pun kalau dia tak bertanding. Yelah bagi peluang penyanyi lain merasa pegang anugerah yang selalu Siti dapat tue. Anyway Siti ni memang baik hati lah. Semoga success ye Siti dalam perniagaan dan karier.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

Lovely Bella said...

betul.. betul bagi can kat org len gaks.. hhehe :)

Kancilbiru said...

dia dah tak mau dah kereta sbb banyak sangat tak dak tempat nak park...hehehe

Jey Yusuff said...

respect jugak dgn Dato Siti. Menarik diri semasa merasakan boleh menang

NICK IRFAN said...

mngkin nak bagi peluang kt org lain...

- zuriey - said...

Lovely Bella: a'ahkan
Kancilbiru: banyak dah kete siti ni
Jey Yusuff : yela..harta dunia sementara je..lagipun banyak dah harta dia
NICK IRFAN : betul tu

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.