RSS

Thursday, November 18, 2010

Pamela Anderson akan pegang watak utama dalam filem Dr. Rozmey


Hari ini rasa ramai lagi yang masih dalam mood raya termasuk aku. Rasa serabut pula hari ini dengan kerja-kerja ofis. Dahlah sunyi je ofis ni. Hari ini akan ditayangkan filem Dr Rozmey yang bertajuk 2 alam. Tak sabar aku nak tunggu berapa kutipan filem ni samada capai target Dr Rozmey atau pun tidak.

Dr Rozmey ni memang mempunyai impian yang besar. Dengar cerita lepas ni dR Movie Production kini merancang untuk menerbitkan sebuah lagi filem pada tahun depan. Dan kali ini Pamela Anderson akan memegang watak utama dalam filem tersebut. FULAMAK!!!



Tajuk filem masih tidak diketahui tetapi ceritanya mengisahkan mengenai seorang wanita warga asing yang telah terdampar di sebuah pulau. Bukan main lagi perancangan Dr Rozmey ni. Nak guna artis antarabangsa pula. Tapi dalam ramai-ramai kenapa pilih Pamela eh? Napa tak pilih Angelina Jolie ke Megan Fox ke.. Tak kisahlah kan, apa-apa pun selamat berjaya kepada Dr Rozmey

P/S: Besar budget Dr Rozmey ni nak upah pelakon Hollywood


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

Lovely Bella said...

adeh.. kenape pamela.. kenape..? kenapeeE?

Fadzrul Hisyam said...

Terlebih angan-angan pak cik ni. Nak dapat sign pelakon filipina pun belum tentu dapat, ni pulak hollywood. Buat kering poket je.

Entri terbaru: 50 perkara yang boleh dipelajari dari drama Korea

Mr Ceym said...

salam..aritu ade tempah banner dari ceym kan? sorry lambat.. sebab bz.. ceym terjah sini n nampak awk dah ada banner..so nak lagi x?

- zuriey - said...

Lovely Bella: entahler
Fadzrul Hisyam: ha3..dia banyak duit takpe
Mr Ceym: nak2

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.