RSS

Saturday, November 6, 2010

New Style of Emma Watson



Emma Watson yang glamour dengan watak Hermoine filem Harry Porter kini telah berubah ke style baru. Artis muda dan juga jutawan ini membuat keputusan memotong rambut selepas tamat pembikinan filem Harry Potter untuk siri yang terakhir. Gadis berusia 20 tahun ini kini melanjutkan pelajarannya di Brown University, Amerika Syarikat, dan begitu mementingkan akademik. Jom layan gambar terbaru Emma.







Kredit gambar to Marie Claire

Nak tahu berita dan projek terbaru Emma boleh datang ke laman web Emma. Anyway aku lagi suka Emma berambut panjang dalam Harry Potter, memang gorgeous.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

azzey said...

zuriey: rambut pendek sng nak jaga!

tim said...

ada iras natalie portman

NICK IRFAN said...

alamak! terus x minat dia dlu sy minat dia jgk sbb comel je masa dia rambut panjang skrg nmpk mcm laki plak?

nur said...

cute je
ALL IN ONE

- zuriey - said...

azzey :a,ah angin baru agaknya
tim: a'ahkan
NICK IRFAN: kita dah bese tengok dia rambut panjang
nur : yeah..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.