RSS

Wednesday, November 24, 2010

Mode: Sedih

Semalam aku dapat satu SMS yang agak mengejutkan dari adik aku. SMS berbunyi begini

"Ayah kemalangan! Teruk gila kat Seri Negeri"

Memang tersentak sekejap bila baca SMS tue. Macam-macam soalan dan andaian yang bermain-main di fikiran.

Kemudian, kakak ipar aku call bagitahu yang ayah aku dah di bawa ke Hospital Besar Melaka. Dengarnya ayah jatuh sendiri dari motor di tempat kejadian. Then aku call adik aku, dia ada kat hospital dan masa tue ayah ada dalam bilik X-Ray.


My beloved mom and dad

Yang terkini ayah telah di X-Ray sebanyak 3 kali dan mungkin ada sedikit jahitan di dagu. Bahagian muka ayah agak cedera berbanding anggota lain. Alhamdulillah tidak ada sebarang kecederaan yang serius.

Rasa tak sabar aku nak pulang melawat ayah. Korang doakan ye semoga ayah aku cepat pulih.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

6 comments:

Noor Faezah Mazli said...

zuriey: semoga ayah ko cepat sembuh. Cepat balik melaka!!

Just said...

Insya-allah everything ok.. :D

Lina said...

salam kenal...moga ayah zuriey cepat sembuh

sy dah follow blog zuriey yer

Glower Cikai Dumber said...

everything will be fine

KimiCnoL said...

banyak kan berdoa..semoga everything ok..
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Dr Rozmey idola hatiku"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

- zuriey - said...

Noor Faezah Mazli : insyaallah,,tq
Just: i hope so
Lina: salam kenal juga..thanks
Glower Cikai Dumber: tq
KimiCnoL : mekasih ye

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.