RSS

Tuesday, November 9, 2010

GiveAway Domain From MelRomeo.Com



Siapa tak kenal dengan mat romeo ni. Gila famaous blog dia ni. Aku memang lama dah nampak dia anjurkan giveaway ni tapi ingat tak nak join. Yelah confirm ramai yang join nanti,ramai pesaing. Tapi akhirnya aku kena tag dengan justCorner pula, kenalah join juga..huhu

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM

Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

1. nur

2. Pae

3. saya_arief

4. wawa

5. tim

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG

GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM

Tarikh Tutup 30 November 2010!! Untuk syarat dan cara penyertaan, sila ke MELROMEO.COM

Bab kena tag orang tue yang lemah sikit. Sorry ye kepada siapa yang kena tag tu...he3..Goodluck semua..


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

~♥ iella ♥~ said...

cm nk try ja..

http://fadthnwan.blogspot.com

Just said...

tengkiu sbb layan tag ni.. hehhee..

saya_arief said...

oo..tag ni kew..suda kene.tapi belom buat ag.kui3..
;D
thanks anyway..

- zuriey - said...

~♥ iella ♥~: try lah..mana tau menang
Just : welcome
saya_arief: yeker..tak tahu lak..takpe amik jela

nur said...

thanks zuroey.. blom kene lagi.. bolehla join ni
ALL IN ONE

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.