RSS

Monday, November 15, 2010

Gara-gara Celcom Brodband



Hujung minggu yang sangat membosankan. 2 hari tak dapat nak update and blogwalking. Frust dan geram juga lah. Ni semua gara-gara Celcom broadband aku. Memang mati kutu rasanya, yelah dah biasa hari-hari ada sahaja yang nak ditulis. Mula dah aku gian blogging. Sehari rasa tak blogging cam tak sempurna je hidup aku.

Entry ni entry nak lepaskan dendam..hehe dan juga nak lepaskan geram aku kat Celcom broadband. Aku memang baru sebulan pakai broadband ni. Seperti bil-bil lain aku memang tunggu bil sampai baru pergi bayar. Tetapi malangnya bil untuk broadband ni tak pun sampai. Jadi aku buat bodoh jelah. Tiba-tiba nak guna broadband hari Jumaat lepas dah tak boleh. ADUH!!! Memang aku terasa menyirap. Cepat-cepat telefon kat rumah tanya ada tak bil sampai tapi adik aku kata tiada.



Nak buat macam mana kenalah pergi tanya kat Celcom Centre nanti. Camne nak bayar kan kalau bil tiada(leh terima ke alasan ni).So hari ini rasa nak balas dendam nak buat entry banyak-banyak(macam banyak idea)..hehe.. Lepas dua hari tidak blogging aku rasa gaya penulisan aku pun dah kurang. Tiba-tiba rasa macam hari pertama blogging, rasa tak reti pula nak buat ayat. Sadis sungguh..Bertambah sedih bila tengok visitor berkurang dan BE pun dah hilang satu..Sabar jelah kan.

P/S: Rasa lega sikit dapat buat entry lepas geram ini..


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

6 comments:

Noor Faezah Mazli said...

patut la senyap jer, huhu

shaffique said...

gunakan lah maxis broadband ! haha. ;)


My latest entry : 10 Wanita Berpendapatan Tertinggi Di Hollywood 2010

darkbatman said...

2laa.. aie pun same.. bile berukband wt hal rs nk baling jauh2 je.

padin said...

haha setelah setahun aku bertahan dengan Celcom BB, akhirnya aku ilang sabar dan aku beralih ke Maxis plak,
hehe baru lah senyum sampai ke telinga,

akubiomed said...

1st bil tak terima. Memang susah kalau kena gantung dan pulak tuh satu talian yang digunakan untuk online

- zuriey - said...

Noor Faezah Mazli: 2la pasal..rasa mati kutu jap
shaffique: akan difikirkan
darkbatman: betullah..geram tul
padin: nampak macam sengal je celcom BB ni
akubiomed : yeker..napa diorang tak bgi tau masa reg..memang sengal

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.