RSS

Thursday, November 25, 2010

Domain Giveaway dari yanmieonline.com dan Ihosterz.com



Siapa nak domain free? Kak Yanmie ada buat contest ni, hadiahnya adalah domain. Tak boleh lepas peluang camni. Blogger otai nak bagi hadiah siapa tak nak memang rugilah.

Cara nak masuk contest ini amatlah mudah. Hanya perlu buat entry dan kongsikan link di SINI dan juga di wall fan page yanmieonline di http://www.facebook.com/yanmieonlinedotcom. Apa tunggu lagi, sesiapa sahaja boleh try. Bak kata Kak Yanmie dan orang-orang lain "Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu??"

Aku dah pun join,korang bila lagi. Kalau rasa tak faham apa yang aku tulis ni boleh jenguk sendiri blog Kak Yanmie untuk keterangan lanjut mengenai syarat-syarat dan hadiah.

Contest ni berlangsung dari 24/11/2010 – 20/12/2010.

”Domain GiveAway Yanmieonline.com ini di taja bersama Ihosterz.com dan Cikmin.com


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

Noor Faezah Mazli said...

nak join jugakkkk

yanmie said...

Salam Zuriey,

makasih yea join :)
ok gud luck :)


www.yanmieonline.com

- zuriey - said...

Noor Faezah Mazli : join jgn tak join
yanmie: sama2

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.