RSS

Monday, November 15, 2010

"Cinta Syyhh" Uncle Seekers dan Permaisuri Siti Aishah



Cerita HOT ni aku baru je tau masa lunch dengan ofismate. Rasanya macam ramai yang dah tahu. Masa diorang cerita aku blur kejap, rasa ketinggalan pula tak tahu. Dan-dan aku bertanya pasal kisah HOT ni. Apa sebenarnya di sebalik "Cinta Syyhh" diorang ni. Aku pun apa lagi pergilah terjah blog Uncle Seekers.

Tanpa segan silu Uncle Seekers menceritakan kisah "Cinta Syyhh" antara dia dengan mantan permaisuri agong. Tak segan ke agaknya membuka pekung di dada. Amanah apa lah yang dimaksudkan tue. Tengok gambar mereka macam dah kahwin je. Ish3..



Panjang betul kisah "cinta syyhh" diorang ni, bersambung-sambung lagi tue. Tengok Uncle Seekers ni boleh tahan tahap miangnya. Tak tahulah apa agenda dia tulis kisah "cinta syyhh" dia kat blog. Mungkin nak tunjukkan sifat penyayang dan baik hati dia. Ke saja nak dapat traffik blog yang tinggi. Yelah,

Dalam masa 25 jam dari jam 10.58 malam 13/11/2010 sehingga 11.17 malam 14/11/2010 sebanyak 121,559 orang datang melawat blog ini(blog uncle).


Ada juga orang yang sanggup bercerita secara terbuka kisah sebegini. Tak tahu lah nak kata pe. Malas nak cerita banyak nanti datanglah blog Uncle dan korang judge lah sendiri (ada 6part buat masa ni).



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

Noor Faezah Mazli said...

aku pon dah bace. terkejut wooo

azzey said...

Zuriey: klu betul kita doakan jelah yg terbaik utk keduanya..:)

- zuriey - said...

Noor Faezah Mazli : terlebih sengal uncle ni..
azzey : yela kahwin la cepat

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.