RSS

Monday, November 15, 2010

Be Part of ChurpChurp Today!

ChurpChurp merupakan satu komuniti baru yang disediakan sebagai satu lagi platform untuk pengiklanan. Rasanya ramai lagi yang tak tahu may be sebab ChupChurp masih lagi baru beroperasi dan tak berapa famous lagi seperti Nuffnang. Siapa yang tak daftar lagi dengan ChurpChurp apa tunggu lagi daftar segera!! Banyak peluang keemasan menanti anda..



1. Seperti yang dapat dilihat dalam gambarajah di atas, ChurpChurp ni ada kaitan dengan Nuffnang,kalau tak silap anak syarikat Nuffnang. Kalau Nuffnang selalu dikait rapat dengan Blog, ChurpChurp pula tak boleh dipisahkan dengan Twitter. Kenalah ada akaun Twitter kalau nak join ChurpChurp. Rasanya ramai dah ada akaun Twitter. Mudah sahaja, daftar Twitter lepas tu daftarlah ChurpChurp.



2. Bila dah join Twitter, apa lagi carilah follower ramai-ramai. ChurpChurp suka dengan siapa yang ramai follower. Sebabnya nanti kalau tweet sesuatu iklan ramai yang akan tahu nanti. Lagi ramai follower lagi banyak task yang akan ChurpChurp beri.




3. Bila dah ramai follower, task kat ChurpChurp pun dah banyak confirm income pun masyuk. Apa lagi duit tue nanti bolehlah cashout beli apa yang patut. Takkan nak window shopping je kan, sekali sekala nak juga shoping sakan..he3



4. Ini yang paling best kalau join ChurpChurp. ChurpChurp juga menyediakan event dan contest yang best untuk Churper. Sebelum ni, ChurpChurp ada anjurkan ‘Fly Kite Day!‘ tapi aku terlepas nak join. HUH!!! Selain itu ada juga mini aktiviti seperti menonton wayang..FREE je tau.. Aku nak suggest lah satu event kat ChurpChurp. Kalau Nuffnang dahulu pernah buat gathering besar untuk blogger siap masuk Malaysia Book Of Record lagi tue. So why not ChurpChurp pula buat event terbesar kumpulkan semua Churper, boleh masuk Malaysia Book Of Record nanti.

Teruja tak bila dengar benefit join ChurpChurp ni. Apa tunggu lagi,Be Part of ChurpChurp Today!


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

azzey said...

Zuriey: x join lagi nih!

Noor Faezah Mazli said...

twitter pon aku xberapa faham. hehehe

darkbatman said...

aie bru join churp churp.. terkedek2 lg ne haa..tp best jugak la.

akubiomed said...

Dah activate akaun tapi tak guna sepenuhnya

- zuriey - said...

azzey: join la cepat..
Noor Faezah Mazli : twitter tu simple je, macam buat status kat wall fb
darkbatman: takpe pas ni leh berlari plak hehe..sama lah kita
akubiomed: okla2, cek selalu nanti takut ada task

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.