RSS

Monday, November 15, 2010

Banner khas dari Wanda2u



Kalau ada sesiapa yang perasan ada pertambahan box kat sidebar blog aku ni. Dah ada banner sekarang ni. Ceh3. Anyway bukan aku yang buat banner tue, Wanzi yang buat. Rajin betul Wanzi ni, aku tak sangka akan dapat banner dari dia. Tak payah aku nak fikir pasal nak buat banner lagi. Cutekan banner tue, adakah aku se'cute' banner tuh..heheh..perasan!!!

Lepas ni, boleh lah kita bertukar-tukar banner ye. Teruja aku bila dapat banner free ni. Sini ada sikit tutorial untuk buat textarea seperti yang korang nampak bawah gambar banner tu. Nanti senang lah visitor nak copy code tue.

Thanks again to Wanzi, lepas ni boleh tolong buat header pula..hehe(banyak cantik). Demand pula aku ni. Blog ni belum ada header lagi, ada kesempatan nanti aku buatlah. Ke nak buat contest eh buat header tue..huhu Nanti aku fikirkan..



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

Nazz@Purple said...

cute..cute..=)

- zuriey - said...

Nazz@Purple: tq..sapa yg cute tue..banner ke tuan punya banner..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.