RSS

Tuesday, November 2, 2010

Akaun Facebook Palsu Lisa Surihani


Hari ini memang ketandusan idea nak tulis pe. Tambah-tambah datang pula virus selesema ni. Memang tak boleh fikir apa. Layan jap berita then terbaca pasal kisah artis yang kian meletop ni. Lisa Surihani mangsa terbaru akaun falsu palsu. Ramai gak artis yang kena macam ni, sebelum ni Yana Shamsudin.

Nama Lisa Surihani memang semakin melonjak naik, lagi-lagi bila menang Pelakon Wanita Terbaik FFM23. Ramai juga lelaki-lelaki yang sudah berkenan kat Lisa ni. Yelah Lisa ni kan cun, comel loteh. Suka tengok iklan lipice dia. Kita tengok je siapa yang berjaya curi hati Lisa.

Link akaun facebook Lisa yang palsu http://www.facebook.com/lisa.surihani.Mohamed kalau korang dah like facebook ni sah-sah korang tersilap orang. Facebook sebenar Lisa Surihani www.facebook.com/pages/Lisa-Surihani. Mana yang belum jumpa lagi facebook Lisa boleh pergi serbu ye!!

P/S: Siapa yang nyamar tue eh? Takde eh orang nak buat akaun facebook palsu aku? hehe perasan lebih.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

Jey Yusuff said...

biasalah artis.. mmg lumrah hidup diorang mcm ni..ceewaahh statment mcm penah jd artis je

- zuriey - said...

Jey Yusuff : pernah ke jadi artis?hehe

Zezebel said...

Ni kalau lelaki mesti suka kan jadi fan dia ni?

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.