RSS

Wednesday, October 27, 2010

World’s Coolest Intern



Berita baik kepada sesiapa yang berminat untuk mengikuti program internship selama 6 bulan, ini merupakan peluang terbaik untuk anda. Bukan sahaja dapat sponsor program oleh Standard Chartered Bank, tetapi berpeluang memenangi SGD 30,000. WOW!!! Sound good, why not i'm join. If you're interested, go to Nuffnang website and tell why you’re cool enough to get this awesome opportunity.Standard Chartered Bank is on the lookout for the ‘World’s Coolest Intern’ to join the Breeze mobile banking team in Singapore.


Just try my luck, actually for me to be cool person is so subjective. Don't know the exactly to describe as cool person. Tapi berpandukan kriteria yang diingini oleh Standard Chartered Bank rasanya macam menepati citarasa mereka, walaupun aku bukan Singaporean dan sudah bekerja.

1. Aku tak boleh hidup kalau tak buka facebook atau twitter sehari. Dah rasa macam aktiviti harian yang wajib dibuat. Yela ramai sekarang memang up to date, apa-apa semua kat facebook. Jadi aku pun terpengaruh la juga, kena lah ikut peredaran semasa.

2. Kerja aku hari-hari memang mengadap komputer. Yelah dulu ambil kos sains komputer, dah tentu-tentu bidang kerja yang sama. Aku dan komputer tidak dapat dipisahkan lagi.



3. Aku suka bersosial, cari kenalan baru. Yelah bak kata orang berkawan biar beribu. Seronok bila ada ramai kenalan, taklah rasa bosan. Aku boleh dikatakan aktiflah masa belajar dulu, kalau boleh semua event nak join.



Tak tahulah point aku ni menggambarkan aku ni cool atau tidak. Apa lagi, teruja nak join sama? Jom join ramai-ramai.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.