RSS

Sunday, October 3, 2010

Vaseline Party at Luna Bar is so GREAT!!!


Semalam pergi Vaseline Party kat Luna Bar Pan Regency Hotel. Patutnya party start kul 5pm tapi tak almaklumlah baru je jadi orang KL, tak berapa reti sgt jalan ni.Nasib baik my driver, Hanis merangkap member PLKN dan roomate aku tau sikit-sikit jalan KL ni. Tapi sampai gaklah kat hotel dalm kul 7pm. Memang ramai dah datang masa tu, tapi masa masuk tue tengok Cina je ramai. Cuak gak, tapi akhirnya jumpa gak dengan yang Muslim blogger otai lagi Kak Ina KL



Sampai je kat sana memang orang tengah beratur untuk dinner. Ingatkan dah banyak aktiviti tertinggal. Apa lagi pergilah beratur ambil makanan dulu. Perut pun memang dah lapar.


Sedang makan kami dihiburkan dengan penyanyi yang sedang meningkat naik dan popular sekarang ni, Yuna and the band. Yuna ni nyanyi relax je. Suara memang sedap lah.Yuna ni memang tinggi, peramah dan lembut orangnya.


Habis je party tak lepas kan peluang dengan pengacara hebat, Jojo Stryus. Memang cantik orangnya, body pun mantap. Jojo ni pun baik orangnya, cakap lembut je. Berapa kali amik gambar dengan dia sebab gambar tak cantik. Dia tetap pose baik punya, layan kerenah kami..hehe



First time aku berparty dan dtg kat Luna Bar ni tapi memang terbaeklah.. Thank you to Nuffnang dan Vaseline for the best event.



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

1 comments:

Mrs Camillo said...

zuriey

salam... :) zai sini.tgh transfer gambar from camera to PC. i'll send it to u as soon as posible by today. nice to meet u.

p/s: insyaAllah next event, jumpa lagi.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.