RSS

Thursday, October 7, 2010

Tetiba terasa bengang !!!


Rasa macam nak lepaskan perasaan,nak jerit kuat-kuat atas bukit. Aku tak tahu lah napa tetiba aku rasa bengang teramat. Tetiba emo aku ni melampau yang amat. May be salah satu faktor nya ialah hari ini 7/10.. Ada kaitan ke tak? Agaknya lah..Faham2 jelah

Padahal takde pe pun sebenanrnya, bengang aku datang bila dapat satu email kat ofis. Aduh!!! Tetiba jadi tension. Mungkin sebab aku sorang je yang buat kerja tue, so apa-apa problem berkaitan tue aku lah yang kena. Aku pun tak tahu mana silapnya.

Kerja ofis ni dah setahun lebih aku buat. Kerja ni rasanya memang tak boleh nak letak dalam resume untuk pengalaman bekerja. Tapi aku sabar je menunggu kerja sewajarnya. Hari ini bila ada problem aku mula stress buat kerja ni. Mula lah rasa nak cari kerja lain pun ada gak.

Lama aku bertafakur dalam toilet nak hilangkan bengang ni. Tak tau lah sampai bila aku leh bertahan. Kalau tak larat lagi, memang apply kerja lain la jawapnya. Persoalannya, sampai bila aku harus bersabar buat kerja yang membosankan ini???

Ya Allah, berikan aku kekuatan dan tunjukkan aku apa yang harus aku tuju lepas ni..Amin


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

~ ReD ~ said...

kalau dh bengang dgn kerja sdri, mmg ptut pun cr keje lain.bt apa nk seksa diri stay kerja situ?


Amaran! Jangan Biarkan Anak-Anak Anda Bermain Pen!

Aplikasi Permohonan Dalam Talian Ke Tingkatan 1 Sekolah Berasrama Penuh

- zuriey - said...

~ ReD ~ : 2la..nak cari kerja lain pun bukan senang..itu yang sabau je

Faiz said...

jgnla kita bengang kerana ada org lg bengang dr kita..haha....fhm2..

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

- zuriey - said...

Faiz : yeker..tak salah kan nak bengang sekali sekala..he3

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.