RSS

Thursday, October 7, 2010

Raja Azura dan Nadia sah bercerai talak satu


Akhirnya, perkahwinan Raja Azura dan suami Adzmin Tan Sri Osman, 37 tidak dapat diselamatkan. Walaupun telah mendapat khidmat kaunseling sebelum ini, mereka menerima hakikat bahawa tiada lagi jodoh antara mereka berdua.

"Raja Azura Tengku Ahmad Tajudin, 38 yang merupakan pelakon, pengacara dan penyampai radio popular disahkan bercerai talak satu dengan suaminya pada 28 September lalu. Raja Azura berkahwin dengan Adzmin yang juga anak bekas Menteri Besar Kedah, Tan Sri Osman Arof, pada 10 Mac 2001. Pasangan ini dikurniakan tiga cahaya mata, Megat Muhammad Raziq, 8, Megat Luqman Hakim, 7, serta Puteri Mia Maizurah, 4."
Itu cerita mengenai Raja Azura. Nasib yang sama juga menimpa bekas pengacara TV3 Nadia Shahrul Annuar 26, apabila suaminya, Sulaiman @ Mohd. Helmi Mohd. Ilyas melafazkan cerai talak satu di Mahkamah Tinggi Syariah Kuala Lumpur.

Nampaknya penceraian merupakan jalan terbaik bagi mereka. Memang tak boleh diselamatkan lah tue. Masing-masing mempunyai sebab kenapa mahu berpisah. Jodoh, maut, ajal dan pertemuan semua ditangan tuhan.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

Fara Dee Dilah said...

hurm..trend artis skg kot ske nk cerai2 ni..tu la psl rmai artis yg bujang still x kawen2 lg, takut prkara sama mnimpa kt dorg..

Miey said...

Kesian pada anak-anak yang masih kecil lagi.

Jika tiada anak hasil perkahwinan tiada masalah di kemudian hari.

Do you want lots of web traffic? Then you better read this!

- zuriey - said...

Fara Dee Dilah : diorang pun xsuka cerai rasanya. artis ni kan banyak sangat kontroversi
Miey: 2la,anak-anak jadi mangsa

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.