RSS

Friday, October 1, 2010

Pecah kayu guna payudara

Baru first time aku jumpa perihal pelik ni. Selalu orang pecah kayu guna tangan atau pun kaki. Kali ini lagi power, guna payu dara. Rasa nak gelak gak bila dengar. Aku mula terbayang berasa sasanya payudara dia sampai boleh dijadikan alat pecah kayu. WOW!!!


Inilah aksi Susan Sykes memecahkan kepingan kayu dengan menggunakan payu daranya dalam satu program bakat televisyen di Jerman.

Tak sakit ke agaknya eh. Memang mantap lah, lain dari yang lain. Aku tertanya macam mana dia buat sebenarnya. Adakah memerlukan hayunan yang kuat? heheh. Hope lepas ni Susan tak alami sebarang kesakitan akibat aksinya itu.

Susan berumur 49 tahun bukan sahaja memecahkan kayu itu tetapi juga buah tembikai dan meleperkan tin minuman bir dalam satu program bakat televisyen di Jerman.

Aksi Sykes yang memiliki payu dara besar dengan saiz 46H itu mengagumkan penonton televisyen baru-baru ini.

Sebelum ini dia pernah dilabelkan sebagai satu ancaman ke atas Amerika Syarikat kerana seorang penonton mati kerana serangan jantung apabila melihat aksinya di televisyen.


Sumber: Kosmo


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.