RSS

Tuesday, October 12, 2010

Ole-ole from Switzerland

Semalam aku dapat ole-ole dari member aku. Dia baru balik dari Switzerland. Tak sangka pula dapat ole-ole dari dia. Kira ingat lah dia kat aku. Tak dapat pergi Switzerland, dapat ole-ole dari sana pun cukuplah.

Inilah ole-oleh jauh dari negara nun di sana


Dalam beg ini, ole-ole diletakkan.




Ini dia ole-olenya. Beg yang sangat cute. Dalam beg tue ada lagi ole-ole.


Coklat yang sedap. Dapat je terus aku makan.hahah



Thanks to Kak Ina yang bagi ole-ole ini dan Ira yang capture gambar ni.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.