RSS

Monday, October 11, 2010

My Raya Moments

Sedar tak sedar raya telah pun melabuhkan tirai. Macam-macam kenangan kan masa raya, kenangan bersama keluarga dan rakan-rakan. Di kesempatan ni, aku ambil kesempatan join kuiz anjuran Eyriqazz. Bukan apa, banyak gambar yang diambil masa raya, so apa salahnya try sekeping dua, mana tau boleh menang kan. Senang je pun contest ni, just letak gmbar yang korang rasa menarik masa raya. Nak tahu lagi pasal contest ni,lwatlah blog eyriqazz.

Berikut merupakan gambar yang dipertaruhkan. Harap-harap ada ummph la gambar ni.


Ini gambar anak buah aku, adik beradik diorang ni. Memang tak tahan masa nak ambil gambar diorang ni, bukan main sengat badan dia. Macam kekasih awal dan akhir..


Ini pula gambar diambil masa raya pertama. Sempat lagi pandang kat kamera tue. Gelak je diorang masa ni, padahal nak bermaafan tue. Setahun sekali cium pipi abang..

My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , Viruspadu, LittleKidsPhotography, Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150) dan Denaihati (RM 200)

Tarikh Tutup Contest Ini adalah Pada 31 Oktober 2010.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

Eyriqazz said...

thanks join contest..sweetje gambarnya..later saya updatekan dan uploadkan gambar di FB ya..boleh la dijadikan kenangan di masa depan..

p/s : ada masa ,jemputla vote 4 me skali untuk myselangorstory..tiada paksaan,taknak votepun, takpe...

http://www.eyriqazz.com/2010/10/vote-eyriqazz-for-myselangorstory-entry.html

Lovely Bella said...

ehheh beshnyer... cmne nak join nih!! heheh :)

- zuriey - said...

Eyriqazz: ok.tq..already vote for u
Lovely Bella: nak join? buat lah entry pasal ni, letak gmabr yang menarik. Nak tahu lanjut g blog eyriqazz

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.