RSS

Thursday, October 14, 2010

Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki


Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Zuriati Aziz
Allah selamatkan kamu.

Gembira pula rasanya hari ini. Anyway lagu tu aku nyanyi untuk diri aku sendiri.hehe. Hari ini genap 24 tahun aku hidup di muka bumi ini. Alhamdulillah. Ikutkan lagi dah masuk besday lagi dekatlah kita dengan hari kematian kita. Jodoh,pertemuan, maut semua di tangan tuhan.

Kepada semua yang wish aku hari ini, tak kiralah wish kat mana pun aku ucapkan jutaan terima kasih. Kepada semua visitor aku thanks juga diucapkan keran sudi singgah di blog yang tak seberapa ni.

Apa yang aku harapkan semoga hari yang mendatang ni akan lebih baik dari hari ini. Semoga segala yang dihajati akan tercapai. Amin.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

7 comments:

NUNU EERA said...

hepi bezday.. may Allah blez u alwaz..

Khaizarien said...

happy birthday zuriey :)

eh betul ke birthday zuriey nie

Regard,
Khaizarien Blog
@ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House

INTANKUTERPILIH said...

happy besday zurey...yg ke bape nie??

Zikri Husaini said...

selamaht hari lahier...

Asai said...

happy birthday zuriey.. :) kita nie kira sebaya le..

darkbatman said...

bru tau name dia zuriati.hehee.. smoga hidup kita diberkati olehNya.

- zuriey - said...

NUNU EERA: thanks..may allah bless u too
Khaizarien: tq..yelah sis
INTANKUTERPILIH:thanks..yang ke 24..tua dah.
Zikri Husaini: thanks
Asai: yeker..anyway thanks
darkbatman : tau xpe..hehe..mekasih

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.