RSS

Wednesday, October 6, 2010

Lady Gaga & Justin Bieber cipta sejarah


Kalau cakap pasal Lady Gaga mesti orang akan ingat fesyen dia yang unik tue. Yelah macam-macam stail, pakai baju diperbuat dari daging lagi tue. Memang takde siapa yang sanggup buat selain dia. Mana entah dia dapat idea camtu. Justin Bieber yang femes dengan lagu Baby sekarang ni tengah hangat dengn cerita yang dia tue sebenarnya orang tua. Macam-macam lah diorang ni, Justin ni budak muda lagi. Kesian kat Justin, sabau jelah.

Nak tahu apa sejarah yang diorang dah buat. Sejarahnya ialah klip video mereka yang disiarkan di laman web YouTube menghampiri angka satu bilion penonton. Fulamak!!! Dahsat tue, memang malatop.


Comel pula aku tengok Justin Bieber ni.

"Pengarah Komunikasi TubeMogul, David Birch berkata, jika video klip Lady Gaga mengekalkan jumlah purata penonton seramai 1.8 juta sehari, beliau meramalkan, angka satu bilion itu akan berjaya diperoleh menjelang 20 Oktober ini.

Kata Birch, beliau menjangkakan video klip Justin Bieber pula akan ditonton sebanyak satu bilion kali menjelang 1 November ini, jika jumlah purata penontonnya sebanyak 3.7 juta sehari berkekalan.

Walaupun video klip Lady Gaga akan menjadi yang pertama menerima jumlah satu bilion penonton, namun, video klip Justin kekal sebagai yang paling popular setakat ini dengan jumlah purata harian 3.98 juta berbanding Lady Gaga yang hanya memperoleh angka 2.04 juta penonton.

Sejak April hingga Ogos lalu, Justin memenangi sembilan daripada 10 anugerah terbaik bulanan, sekali gus membuktikan betapa popularnya artis remaja itu"


Jom kita layan Justin Bieber - Baby ft. Ludacris




Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

darkbatman said...

dorg ne penah bersaing utk follower twitter kan kak? tp rs nye justin bieber dh menang kot? tgk lady gaga yg pakai baju daging 2..geli jer.. xsanggup nk tgk.hoho

Amy Syaquena said...

lady gaga seksi giler..


jemput ke sinar raudah..
http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/di-tindih-makhluk-halus-semasa-tido.html

Fara Dee Dilah said...

ntah psni gaga nk pkai pe plakk
kain kt US da abes kot..uhuk

- zuriey - said...

darkbatman : yeker..2la dia je sanggup pakai baju daging tue
Amy Syaquena: a'ah..seksi dan pelik
Fara Dee Dilah: 2la..dah abis kain sampai guna daging. lepas ni jgan2 guna sayur lak..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.