RSS

Wednesday, October 20, 2010

Kategori wanita 'mantap' bagi lelaki


Hari ini nak buat entry khas buat lelaki di luar sana. Aku nak tahu macam mana korang kategorikan seorang perempuan tu 'mantap' ke tak. Idea ini tercetus bila semalam aku makan bersama-sama kaum Adam di ofis aku. Dah abis makan keluar lah topik hebat ni. Nak dipendekkan cerita dalam ramai-ramai ofismate aku yang bujang lelaki seorang je. Yang lain tu kira nak tolonglah carikan pasangan buat budak tue.

Ciri-ciri wanita yang dicari oleh budak bujang ofismate aku tue ialah wanita yang mantap. Pada mulanya diorang ni tak tahu ciri yang macam mana budak laki ni nak. Bila kata cam Lisa Surihani dia kata taknak, bila kata macam Maya Karin pun taknak. Yang dia nak macam Zizie Ezatte(patutlah Datuk Bung suka). Oho,, bila dia cakap macam tue, dah mula tahu apa taste dia.



Pada kaum Adam semua, sila kongsi bersama-sama. Apa ciri-ciri mantap bagi anda? Bukan apa bila aku bagi contoh Rozita Che Wan kat member aku tue, dia kata Rozita tak mantap tapi Ayu Raudhah mantap. Aku pun blur juga lah 'mantap' macam mana ye..

1. Adakah wanita yang gebu (berisi) di kategorikan mantap?
2. Adakah wanita yang montok tang belakang tue dikatakan mantap?
3. Adakah wanita yang montok tang depan tue dikatakan mantap?

Atau ada ciri yang lain?

Jom kongsi pendapat masing-masing, mana tahu aku boleh carikan calon buat korang. Tapi yang penting aku tak mantap. Ha3


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

8 comments:

Asai said...

bagi pendapat aku la kan... ciri wanita yang aku suka... sedap mata memandang, baik, jujur amanah, sopan santun.. kalau cantik sangat tapi perangai tak elok, tak guna jg kan..

Lovely Bella said...

mantapp!! ermm.. erm.. ermm.. aku rase kan mantap tuh laki tgk tang aset tu kot... hahaha ntah blur jap aku..

Noor Faezah Mazli said...

mantap dr segi body je. yg lain hancuss. hehe

darkbatman said...

err..susah nk jwb ne..ahaha
erm mantap bg aie adoi.kantoi lak wb sini..hikhik..

erm.. body 2 xde ler ske tgk yg berisi.. haa bg cth mcm megan fox 2.. xberisi tp atas bwh tip top..hoho

-wanie- said...

cm pkwe aku lak die x suke klu aku kurs kering...die ckp nk berisi...bile aku sebut nk kurus je die bising..katenye nti x mntap......muahhaha.....

Zikri Husaini said...

yang simple sudah...

ASaDa RyutaRo said...

mantap body perangai hampeh, cam buang karan je.

sesedap mata memandang, tenang hati menatap.. =P

- zuriey - said...

Asai : bagusla camtu..ada yng memang tak pandang tue tgk fizikal je.
Lovely Bella : aku pun rasa camtu.
Noor Faezah Mazli : itula pasal tapi ini yang selalu laki sekarang cari
darkbatman: oho..nak macam Megan Fox la ni
-wanie- : means memang peting fizikal kita ni tuk laki
ASaDa RyutaRo: yes..setuju..i like ur komen
Zikri Husaini : alhamdulillah, jangan memilih sgt

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.