RSS

Thursday, October 28, 2010

Jumbo Queen 2010


Siapa kata orang tubuh besar tak cantik? Ingat orang slim je ke yang ada chance leh dapat crown. Semalam last berita tv9 ada papar mengenai contest ini. Aku pun google la apa lagi.Bertempat di Sungei Wang Plaza pada 26th August 2010,7.30pm telah di adakan pertandingan Jumbo Queen. Jangan main-main, terliur juga tengok aksi diorang ni.













Amacam? Boleh tahan kan diorang. Jangan pandang orang sebelah mata. Orang badan besar pun boleh kalahkan yang slim tau. Tak puas dengan gambar ni, klik SINI.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

Noor Faezah Mazli said...

ahahah. gud idea! ingat org gemuk xcantek ke?

MASA said...

orang gemuk pun nak bergaya jugak mcm orang kurus..

Vintage Rose said...

hurm tp heran nape llki lbh prefer yg kurus dr yg gemuk ek?bg sye kbnykan kwn2 sy yg berbdn besar ni baik2 kot compare yg standard..

- zuriey - said...

Noor Faezah Mazli: cantik..
MASA : diorang pun manusia gak
Vintage Rose: ikut selera masing2

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.