RSS

Saturday, October 9, 2010

Jamuan Penutup Raya

Semalam agak kesibukan di pejabat sebab ada sambutan raya, ngam-ngam raya yang terakhir. Tak sempat nak update blog. Sekejap je dah masuk bulan Zulkaedah. Memang busy semalam duk menyiapkan persiapan raya dan acara makan-makan. Jamuan ni khas untuk bahagian aku sahaja pada mulanya, tapi bila banyak lagi makanan lebih jemputlah bahagian lain lak.

Setiap staff ada tugasan masing-masing. Kena bawa sorang satu menu la ni. Aku kena bawa nasi empet. heheh.. Yela orang bujang, banyak barang takde. Tak bolehlah nak suruh bawa menu yang susah-susah.

Rancangan buat jamuan ni dah lama sebenarnya tapi ada sahaja staff yang takde, ada yang kena pergi site, ada yang MC, ada yang EL. Asik tertangguh je, so kebetulan semalam semua ada last minit kitorang decide nak buat semalam. Antara gambar yang sempat snapped semalam.


Macam nak potong kek hari jadi lak..heheh


Lelaki yang diberi tugas buat air koktail


Hasilnya..air koktail yang superb. Tipsnya, masuk ais dulu..hahaha


Meriah gak jamuan ni. Dari 11 orang berkembang jadi banyak orang...hehehe




Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.