RSS

Tuesday, October 5, 2010

Good luck for PMR candidates


Pelajar UPSR semua dah lega, yelah UPSR dah abis. Memang merdeka, mesti tengah seronok sakan takde nak belajar lagi. Hari ini pelajar PMR pula yang akan berhempas pulas. Kejap je dah PMR. PMR ini penting nak tentukan bidang apa yang akan diambil masa tingkatan 4 nanti. Ini juga peluang kepada sesiapa nak lanjutkan pelajaran ke asrama penuh atau MRSM.

PMR bermula dari hari ini,5 Okt sehingga 12 Oktober 2010 dan seramai 479,675 calon yang menduduki PMR tahun ini.

Pesanan kepada calon-calon sentiasa tengok jadual peperiksaan tue. Jangan sampai ada yang tersilap pula nanti, nyesal tak sudah. Seperti biasa time exam ni banyakkan berdoa semoga mudah nak jawap exam. Ibu bapa pun selalu awasi anak-anak supaya tidak tidur lewat, baru otak tu cerdas bila nak jawap exam.Semoga anda semua berjaya dengan cemerlang.

P/S: Study last minit memang tidak digalakkan, tapi aku selalu je buat dulu..hehe.. Itu yang result pun paras-paras hidung je.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

saya_arief said...

dengar pasal exam ni..
teringat time skola2 dulu..
;p

- zuriey - said...

saya_arief: 2la..kadang2 rasa cam nak amik exam balik

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.