RSS

Sunday, October 3, 2010

Blogger baru dan lama @ Vaseline Party

Ramai yang aku jumpa masa pergi party Vaseline semalam. Kebanyakannya memang baru first time aku jumpa. Aku pun baru je dalam dunia blogging ni kan. Ada yang aku segan nak tegur. Yang otai-otai tue la.. Frust sikit sebab tak dapat ambil gambar dengan diorang sebabnya kamera dah full memory pastu leka dengan benda lain..

Ada lah sikit gambar dengan blogger lain yang sempat semalam. Kebanyakan blogger baru.


Kak Ina KL memang peramah orangnya. Rasa cam dah lama kenal je. Sorry Kak Ina gambar tak jelas.


Zai and member. Jauh dia datang dari UTP malam tue. Rajin tul.

Antara blogger lain yang datang tapi tak sempat nak bertepuk tampar dan bergambar..hehe

Dark batman a.k.a Zuhry
cikLilyPutih
Hamzah Ian
chearmster
Sharifah


Ini merupakan goddi bag yang dapat hari tue bersama 4 botol Vaseline di dalamnya. Thanks again to Nuffnangand Vaseline.

P/S: Kepada blogger lain yang ada sapa malam tue, kalau tak disebutkan di sini nanti bg tau la ye. Lupa lah ramai sangat jumpa masa tue..hehe. Jangan marah ye..Nice to meet u all


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

9 comments:

Mrs Camillo said...

salam, zuriey... emel awak apa ye? tukar hp, msg hilang dah. sori... emelkan no phone awak sekali ye.

ni emel saya: zyeayd@gmail.com

yaya said...

hello! thanks sebab datang terjah to my blog.. guess what, im from UTP too! hahaha....


well.. will link you.. :)

psstt.. nak gambarrrrrrrr...!

gnesop.com said...

wah.. bestnyer dapat gi party nuffnang :)

- zuriey - said...

Mrs Camillo: ok
yaya : utp gak ker.. baru tau
gnesop.com: best..

kak ina kl said...

tulah pasal..apasal ek kita tak ambil gambar berdua..sabar ajerlah..insyallah lain kali kita jumpa yer

- zuriey - said...

kak ina kl: 2la..sabar jela..takpela lepas ni kalau jumpa amik terus gambar

CikLilyPutih said...

apsal x tegur? dah lah kite tak perasan dah time gelap2 tu tau..

- zuriey - said...

CikLilyPutih : akak bz je masa tue.. saya pun bz gak heheh..bz mencari tempat duduk

darkbatman said...

aie tau nape kak ina xsempat nk bergambar.. sbbnye bz duk cr bill clinton.hoho

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.