RSS

Tuesday, October 5, 2010

Ayu Raudhah punca keretakan rumah tangga Rita Rudaini


Tanda tanya aku sebelum ini sudah terjawap, orang ketiga yang menyebabkan angkara ni ialah Ayu Raudhah. Betul ke ni? Aku bukan buat cerita ye, tapi memang ini kenyataan dari Rita Rudaini sendiri. Terkejut juga aku dengar pasal ni, tak sangka Ayu Raudhah rupanya.

Ini merupakan statement Rita mengenai Ayu

"Hubungan saya dengan beberapa wartawan terjalin baik sejak lebih 10 tahun. Apa saja cerita baik dan buruk sampai semula ke pengetahuan saya. Saya hairan kenapa pelakon Ayu Raudhah turut campur tangan dalam urusan keluarga saya?

Dia bukan hanya menabur cerita yang bukan-bukan kepada rakan wartawan, malah turut bercerita keburukan saya pada orang produksi (pekerja penerbitan filem atau drama).

Bagi saya, kalau nak buat fitnah cermin diri dulu. Dia baik sangat ke? Sebelum menjaga tepi kain orang, tengok kain sendiri yang sudah koyak rabak. Bukan orang industri tak tahu perangainya selama ini. Janganlah bersikap lebih sudu daripada kuah”


Memang hangat betul ni. Bakal biras ni Rita dengan Ayu. Tue pun kalau Ayu ni jadi isteri kepada Zaquan. Tak baiklah buruk-buruk kan orang, kalau jadi biras nanti tak ke leh jadi musuh lak nanti. Apa pun kita tunggu jawapan balas dari Ayu pula, kena dengar cerita dari dua-dua pihak baru adil.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

8 comments:

Lovely Bella said...

adehh.. ape kes plak nih.. aih heheh aku masuk dlm blog ko baru aku tau psl info dunia artis nih ..

kak ina kl said...

memang menjadi dosa besar jadi penfitnah ni.

~ ReD ~ said...

aiseeyyy..x habis dgn kes rita tuduh laki bawak lari anak, ini kes dgn bakal biras la pulak..

Pengaruh Wrestling Terhadap Kanak-Kanak Bawah Umur Versi 1.5SG

NICK IRFAN said...

mcm2 ragam artis skrg ni...

- zuriey - said...

Lovely Bella: masuklah selalu kalau nak tahu hal2 yang hot ni..hehe
kak ina kl : 2la..tak tau la apasal leh jadi camni
~ ReD ~: berat gak kes diorang ni..cian lak kat rita
NICK IRFAN: bukan artis je selalu meragam, orang bese pun sama gak

nur said...

pulak dah.. macam2 la..

ALL IN ONE

saya_arief said...

Raudah bukan ke name watak dalam citer ular emas tu..
;p

- zuriey - said...

nur: itula pasal.
saya_arief : yup..raudhah dalam citer tue memang baik

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.