RSS

Tuesday, September 28, 2010

Zizan Raja Lawak follow aku..:-)


Teruja gak sebenarnya bila artis follow kita. Aku tahu ramai je artis yang follow korang kan. Follow kat Twitter lah.. Aku baru hari ini follow artis-artis ni. Saja nak tahu status diorang. Sebelumni just follow Lisa Surihani je tapi dia tak pula follow aku.

Tadi buka gmail and dapat email bagitau Zizan Raja Lawak follow kat twitter.hehehe.. Baru Zizan, belum Siti Nurhaliza lagi. Takde pe pun entry ni sebenarnya. Saja nak isi masa lapang.

Lepas ni ingat nak follow artis banyak-banyak lah kat twitter.Mana tahu boleh jumpa ke kuar makan sama ke..heheh..Berangan je lebih.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

IKRAM said...

Wah, bestnya.. Artis tgah top tu, huhu.. Kirim salam kat dy ye :D

noor afzan said...

follow kat ne? twitter la ni ye?

- zuriey - said...

IKRAM: kirim salam? i'll try..hehe
noor afzan: kat twitter..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.