RSS

Thursday, September 30, 2010

Video Klip Miming Teacher Shida

Siapa Cikgu Shida ni? Bukan cikgu aku ye.. Korang kenal tak? Rasa ada yang kenal. Kalau tak kenal meh aku kenalkan. Cikgu Shida ni tengah glamour sekarang ni. Kalau kat facebook rasa dah tersebar luas video klip buatan sendiri. Bukan main lagi dia buat video tue. Mula-mula ingat dia ni terinaya, takut ada orang lain yang sebarkan. Tapi bila tengok satu, tetiba datang pula video yang lain. Cungkil punya cungkil memang banyak rupanya video buatan sendiri ini dan rasanya memang nak disebarkan. Siap ada page fan lagi kat facebook.

Pada siapa yang belum penah tengok video cikgu ni, moh kita layan. Mana tahu boleh hilangkan stress keje.





Apa pendapat korang? Hebat tak cikgu ni. Tak tahulah motif dia buat video ni. Stress kerja agaknya, takpun dah takde kerja nak buat. Ini mungkin satu cara dia nak tonjolkan bakat terpendam tue. Yela nak masuk AF, mungkin suara tak sedap. Miming pun jadi lah.

Banyak lagi video dia ni, korang cari lah sendiri ye. Kalau rasa nak jadi fan dia klik SINI..hehehe


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

mrs jamal said...

tu r pernah tengok die kat fesbuk

- zuriey - said...

mrs jamal : memang glemer dah dia kat fb

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.