RSS

Tuesday, September 21, 2010

Semoga Berjaya kepada semua calon UPSR 2010



Bermula hari ini, 21hb- 23hb September 2010 semua calon UPSR akan berjuang habis-habisan untuk mendapatkan keputusan yang baik setelah 6 tahun belajar di sekolah rendah. Teringat masa ambil UPSR dulu, malam sehari sebelum exam baru terkial-kial nak membelek buku. Alhamdulillah keputusan UPSR aku baik, boleh dibanggakan lah..hehe

Kepada semua calon UPSR, aku doakan semoga semuanya berjaya dengan cemerlang. Buat yang terbaik. Tak lupa kepada anak buah aku yang sulung, Mohd Zharif Adham wish u all the best. I knew you can do it.


Dah besar dah anak buah aku ni.

Kepada calon yang lain, masa tengah exam ni jangan tidur lambat. Bangun pagi mohon pada tuhan supaya mudah nak menjawap soalan nanti. Usaha, Doa dan Tawakal itu yang penting.




Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.