RSS

Saturday, September 18, 2010

Review Movie: Devil


Devil (Syaitan) movie yang baru di pertontonkan di panggung wayang mulai 16 September lalu. Raya ni tak banyak sangat movie yang best. Adik aku beria betul nak ajak pergi tengok wayang. Aku layankan ajer tapi syarat dia yang belanja..hehe.. Yela dia banyak dapat duit raya.. Bukan selalu dia boleh belanja..

Sinopsis Devil

Berkenaan tentang syaitan yang membalas dendam di atas kejahatan manusia. Kisah ini menceritakan bagaimana syaitan membalas dendam di dalam lif tiba-tiba tersekat di tengah-tengah. Seorang demi seorang mereka yang berada di dalam lif terbunuh.Nak tahu siapa yang sebenarnya pesalah utama yang di cari oleh syaitan dan apa kesalahan yang telah dilakukan? Apa lagi pergilah ke pawagam berhampiran. Nak cerita banyak-banyak nanti tak surprise la pulak.. Aku bagi 3 bintang untuk movie ni.

Genre movie: 13PG


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

1 comments:

Butang Pena said...

emmm mcm best je...
kene kenen2 hubby pegi tgk ni...hehe...
dakni peminat cite antu tp penakut...
boleh gitu?
heheh...

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.