RSS

Thursday, September 30, 2010

Penduduk Terengganu dah boleh layan wayang


Lepas ni semua penduduk Terengganu tak payah pergi jauh-jauh nak tengok wayang. Wayang yang baru beroperasi 25 September lalu di Kemaman dengan 780 tempat duduk, dibangunkan di dalam pusat beli-belah serba moden iaitu Mesra Mall yang bernilai RM100 juta serta dimajukan oleh KLCC (Holdings) Sdn. Bhd.

Bukan main mahal lagi Mesra Mall tue. Seronoklah orang ganu dah boleh layan wayang. Tapi jangan buat wayang sudah. Siapa yang duduk dekat Kemaman tue, leh la jalan-jalan time hujung minggu kat situ.

Bagi aku wayang takde pun takpe. Beli je CD tengok kat rumah kan. Boleh tengok banyak kali, boleh buat apa sahaja.Oklah kepada semua penduduk yang berdekatan dengan Mall tue, bila dah ada kemudahan camni gunakan sewajarnya.

Sumber: Kosmo


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

diriku said...

sng la nk tgk cte baru kuar..he2

Nur Fannun said...

wah dh mju treganu ni..actualy wyng xptut ada..bli tgk je cd kt rumah..xpun dwnload je kt intnet, xpun tunggu je time rya nti, blambk movie leh tgk.

- zuriey - said...

diriku : rasa la tgk kat wayang
Nur Fannun : 2la kan.. kalau nak rasa tgk dalam wayang,tgokla movie dalam gelap tapi bukan movie blue ye..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.