RSS

Friday, September 24, 2010

Macam mana nak jadi tuan rumah Komanwel ni

Sukan Komanwel di New Delhi akan berlangsung mulai 3 hingga 14 Oktober depan. Sebelum berlangsungnya sukan ini, banyak isu yang di dengar. Isu mengenai kemudahan untuk Sukan Komanwel nanti. Ada sahaja yang tidak kena.

Pada Selasa lalu, 23 orang cedera apabila sebuah jambatan dalam pembinaan runtuh dekat Stadium Jawaharlal Nehru, New Delhi manakala sebuah siling di sebuah dewan angkat berat runtuh kelmarin.


GAMBAR yang dirakamkan wartawan Perbadanan Penyiaran British dan disiarkan semalam menunjukkan bilik air yang kotor di sebuah kampung Sukan Komanwel di India.

Macam mana nak jadi tuan rumah kalau camni. Banyak aspek keselamatan yang terabai. Macam belum sedia je lagi padahal Sukan Komanwel akan berlangsung tak lama lagi. Atlet dari luar negara pun takut nak datang bila tengok keadaan camni.Harapnya tiada masalah akan berlaku semasa sukan berlangsung.

Sumber: Kosmo


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

kak ina kl said...

sape yang suruh dia jadi tuan rumah dah tau negara tu tak mampu..

nanti joinlah contest akak yer..hadiah dah di top up sbb dah ada sponsor bagi RM100.00

blog kamu ni kalau masuk guna google chrome..ada tulis malware attack..klu guna mozilla tak dak pulak

tim said...

aihh......

dah takda calon lain jadi tuan rumah ke?

kalau susah sgt, baik malaysia jadi tuan rumah

- zuriey - said...

kak ina kl: 2la pasal..nanti saya join contest akak
tim: malaysia pun belum layak lagi..banyak peralatan xcukup

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.