RSS

Monday, September 6, 2010

Isu menghina agama yang kian menular

Isu menghina bangsa dan agama lain semakin berleluasa sekarang ni. Mereka ni keluarkan kenyataan tanpa fikirkan akibatnya. Adakah tujuan Facebook dicipta untuk digunakan ke arah itu? Diorang ni selamba je kuar statement yang berani mati. Camne agknya kalau orang lain buat camtu kat diorang. Confirm lagi melenting.

Terbaru Katy Lim Li Lian bukan main selamba mengutuk Allah kat Facebook dia. Walaupun agama tak sama tapi hormat lah sikit agama orang lain. Memang dah melampaui batas.





Ini semua boleh mendatangkan marah orang lain. Gara-gara inilah perpaduan antara rakyat akan mula goyah. Harap kerajaan jangan pandang remeh pasal hal ini. Tindakan sepatutnya perlu di ambil supaya diorang ni tak sewenang-wenang memperkotak katikkan agama lain terutama agama Islam.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

Aku Memang BeGiNi said...

sekat je penggunaan FB, sejak ade FB menular plak isu mcm ni compare FB tak de dulu

- zuriey - said...

Aku Memang BeGiNi:2la menjadi2 plak sejak ada FB ni..dulu zaman friendster tak de la plak

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.