RSS

Wednesday, September 29, 2010

Invitation to Celebration of Amazing Skin with Vaseline Party


Aku dapat invitation ke Vaseline Party. Tak pernah lagi sebelum ni aku join party macam ni. Memang rasa excited nak pergi. Tapi tak reti sangat jalan KL ni. Kena redah kasi pecah..hehhehe

Antara kandungan invitation yang aku dapat di email

Dear Nuffnanger,

You're cordially invited to the Celebration of Amazing Skin with Vaseline Party happening on;

Date: 2 October 2010 (Saturday)
Time: 5 pm - 9 pm
Venue: Luna Bar

It's time to go shopping for elegant party dresses/suits, if you don't already have an outfit in mind! You have four colours to choose from - green, yellow, pink, or white - so it shouldn't be to hard to find the perfect outfit ;) Also, don't forget to put on your favourite Vaseline moisturiser before you come, because the female blogger with the Most Vibrant Skin will walk away with a Coach handbag worth RM 2,000!

Cheers,
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn. Bhd.


Bab tema warna pakaian tue, nasib baik ada sehelai baju aku yang kena dengan warna tue. Nak tahu warna pe, kenalah tunggu. Anyway pada siapa yang dapat invitation ni gak nanti tegur lah aku. Aku ni memang pemalu for the first time. Lama-lama baru kuar taring..hehe.. Yang aku sure Kak Ina KL dapat invitation ni, Leh la jumpa blogger otai ni nanti. See u there!!!


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

CikLilyPutih said...

dpt pegi ek. jumpe kat sane ek

noor afzan said...

congrats =)

- zuriey - said...

CikLilyPutih: ok..see u there
noor afzan: thanks

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.