RSS

Friday, September 10, 2010

Hadiah menggantikan kueh raya



Seperti biasa kalau raya, adik beradik aku akan bagi kueh raya bila pulang. Tapi semalam abang dan kak ipar aku buat surprise. Tiada kueh raya kali ini. Tapi ada sesuati yang spesial buat mak aku. Hadiah menggantikan kueh raya.

Nak tahu hadiah apa yang sgt special tu..Jeng..jeng..jeng



Gambar dekat corak bunga yang cantik..Tapi tak nampak jelas pulak


Inilah dia set cawan yang comel. Nasib baik aku belum kahwin lagi, kalau tak aku pun dah buat koleksi set cawan ni.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.