RSS

Saturday, September 25, 2010

DiGi iPhone 4 Play

Bila bercakap mengenai iPhone, memang macam-macam applikasi yang akan terlintas dalam fikiran. Kadang-kadang tak terfikir pun ada applikasi sebegitu. Kira macam-macam ada. Dalam banyak-banyak applikasi, applikasi yang aku rasa memang digemari terutama golongan remaja ialah permainan.



Masa-masa bosan layan game memang terasa cepat je masa berlalu.Banyak sebenarnya game yang ada. Tapi paling best aku suka Harry Potter Spells, AVADA KEDAVRA... . Aku memang suka tengok movie Harry Potter, tapi tak pula baca novel dia.




Siap boleh main multiplayer tue. Yela, semua function ada. Bluetooth je.Memang canggih la. Kadang-kadang terasa macam dalam dunia magika. FUYOOO!!!



Banyak lagi applikasi Iphone ni. Nak tahu banyak lagi layari Apple


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.