RSS

Friday, September 24, 2010

DiGi iPhone 4 Me


Digi telah melancarkan iPhone 4 pada 24 September 2010. Bermula hari ini,iPhone4 boleh didapati di 45 outlet di seluruh negara. Memang ini yang dinanti-nantikan.

Aku selalu membayangkan memakai handfone yang canggih sesuai dengan peredaran masa zaman sekarang. Bila agaknya dapat iPhone Digi ni? Kalau nak beli memang boleh tapi lambat kot, so aku nak cuba dapatkannya secara free. Dapat ke tak itu belakang cerita, yang penting aku akan berusaha sebaik mungkin.

Sebab utama aku nak sangat iPhone4 ni kerana kecanggihannya.



Rasanya semua orang dah tahu mengenai fungsi iPhone yang serba serbi ada. Kalau bosan guna voice call, boleh guna video call. Boleh tengok puas-puas muka orang yang kita call tu dengan jelas.

Dengan berbekalkan kamera 5-megapixel, kita tak payah susah-susah nak beli kamera lagi. Ini pun dah cukup jelas. Cerita perihal application pula, kita boleh buka banyak application serentak. Dengan WIFI yang ada, internet hanya dihujung jari. Bila-bila boleh buka Facebook, Twitter dan paling penting boleh update blog..he3

Yang paling penting harga plan Digi Iphone4 ni memang mampu untuk semua orang.



WOW!!! Hanya RM58 sebulan. Promosi hebat camni bukan senang nak dapat.



Tambahan lagi aku memang minat dengan reka bentuknya yang nipis.iPhone 4g memiliki resolusi 640 x 960 pixel. skrin 3.5 inci dan memiliki layar teknologi Retina yang di akui sangat menakjubkan, , teknologi FaceTime, rakaman video HD, iOS4 dan penyuntingan video iMovie terbaru.

Banyak lagi yang nak kongsikan, tapi cerita satu hari pun belum tentu habis. Memang tak tidur kalau dapat iphone4 ni.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

gnesop.com said...

good luck :)
nak juga

Khaizarien said...

jalo dpt free memang bertambah2 syiok la... heheheh tgok plan digi tu cam menarik je...

Regard,
Khaizarien Blog
@ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.