RSS

Tuesday, September 7, 2010

Besok start cuti..Yeah!!!



Dah nak dekat raya ni memang kurang sikit mood nak buat kerja. Jasad je yang ada kat ofis tapi otak ni dah melayang ke kampung. Hari ini hari last aku keje sebelum cuti panjang untuk raya. Bestnya tak sabar aku nak balik. Memang totally mood raya ni.

Macam biasa seperti tahun lepas sebelum cuti raya, kerja aku buat backup data-data ofis ni. Memang kerja wajib la tue sebelum raya. Lagi bertambah keinginan aku nak cepat balik kampung. Mana taknya buat kerja backup ni memang bosan yang amat.

Besok pagi aku gerak balik kampung. Kampungaku kat Melaka. Sesiapa yang ada kat Melaka raya ni jemputlah dtg rumah aku nanti. Rumah aku sentiasa terbuka dan tertutup..hehe Tertutup tu sebab dah kuar jalan raya lah.

Seminggu aku cuti kali ini sampai Khamis next week. Bila lagi kan nak cuti panjang. Orang bujang time ni jela nak minta cuti panjang. Rasanya persiapan diri aku sendiri untuk raya ni dah siap. Baju, kasut, bag semua dah beli. Balik ni just nak tolong kemas rumah sikit-sikit. Nak kasi lagi rasa raya tue.

Oklah kepada semua yang nak pulang dengan kenderaan sendiri, pandu berhati-hati. Semoga selamat sampai ke destinasi. Doakan saya juga ye!!!


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

Bro Framestone said...

hope selamat balik n kembali ek...

jauh la nk singgah he...23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

khaizarien said...

selamat bercuti & selamat hari raya ;)

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.